Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Tenha kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak takkadak hoppadak her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan evgin vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

üste tekrar yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven baplarının en az yarısının yapı dışına açılmasını ıztırari kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile belirli kriterlere tatminkâr cereyan etmek zorundadır. Farklı yöntem özelliklerle nitelikli bir malzemeyle dizayn edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yarar olarak dokumaldığı takdirde olması olası herhangi bir sıkıntı karşıtsında öncelikle yaşama emniyetliğinize lakırtııcı bir güvence oluşturacaktır.

Göreceksiniz ki bu kerte şiddetli birinci sınıf yangın baplarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü simultane bapnın haydi haydi açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. yangın kapısı Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kadar durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı derunin elverişli konumda evet.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala Yangın Kapısı tütün sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yatay Yangın Kapısı Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma yerı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 ustalıklevi[bileğsoruntir

Yangınlar kâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Haklı hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın sineindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet güvenli hale getirir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah alıyoruz.

Report this wiki page